Skarven

Skarven er en rålekker design-badstue, tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.

Skarven er et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne. På Skarven er det det en liten garderobe og kald dusj. Stupebrett på taket.

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000 hvis du er medlem og kr 2300 hvis du ikke er medlem. 2 timer = inkludert skiftetid. 15 minutter før din booking er over, vil dere bli bedt om å forlate badstua for å skifte.

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov.

Skarven tar opptil 12 personer på privat booking.

VELKOMMEN til en unik opplevelse!