Skarven

Skarven er tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop og ordfører. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.​

Skarven har normalt plass til 16 personer.
Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner eller familie (kohort), er det plass til 10 personer i Skarven. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 8 personer i Skarven. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter.

Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Les deg opp på våre smittevernregler her. Den har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom.

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000,- hvis du er medlem og kr 2300,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Medlemskap kjøper du her på hjemmesiden. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap.

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov. For ledige tider og bestille, trykk på knappen under.

Dette skal være et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

Velkommen!