Anda

Anda er rund! Den har privat badeplatå og skifterom i gangen på begge sider. Inne i Anda sitter du i et amfi vendt mot ovnen og det store vinduet. Gjennom vinduet ser du rett ut mot Hovedøya. Det er en magisk utsikt! Anda har en stor takterrasse.

Det koster kr 2000 å leie Anda i 2 timer hvis du er medlem, og kr 2300 hvis du ikke er medlem. 2 timer = inkludert skiftetid. 15 minutter før din booking er over, vil dere bli bedt om å skifte.

Det vil alltid være en badstumester tilgjengelig i nærheten.

Det er plass til 14 personer i Anda på privat booking.

*Smittevern oppdatert 8.12.21: Er dere samme kohort er dette antallet (14) ok. Er dere ikke det, kan dere være maks 7 personer i Anda for å kunne holde én meters avstand. Vi anbefaler minimalt bruk av garderobe, kom gjerne ferdig skiftet (badetøy under). Badstuene luftes og desinfiseres mellom hver booking.

Velkommen!