Anda

Anda er rund, derav navnet. Den har privat badeplatå, og skifterom i gangen på begge sider rundt selve badstua. Inne i Anda sitter du i et amfi vendt mot ovnen og det store vinduet. Gjennom vinduet ser du rett ut mot hovedøya. Det er en magisk utsikt!

Anda tar normalt 16 personer.
Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner eller familie (kohort), er det plass til 10 personer i Anda. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 9 personer i Anda. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter.

​Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Les deg opp på våre smitteverntiltak her. Det vil alltid være en badstumester tilgjengelig i nærheten.

Det koster 2000,- å leie Anda i 2 timer hvis du er medlem, og 2300,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap. Anda åpnet januar 2020.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

Velkommen!