Havørnen

Havørnen er av og for kjennere. Den er bygget etter finske prinsipper, hvor du sitter høyt, og ovnen er plassert lavt. Dessuten har den balkong! Og en kraftig ovn. Benkene er plassert på hver sin side av rommet, slik at dere sitter mot hverandre. Det skaper en sosial og fin atmosfære. Det er mulig å sole seg og hoppe fra taket.

Havørnen tar opptil 12 personer på privat booking.
*Smittevern oppdatert 8.12.21: 12 personer er OK hvis dere er samme kohort. Er dere ikke det, er det kun plass til 6 personer, slik at én meters avstand opprettholdes. Vi anbefaler minimalt bruk av garderobe, kom gjerne ferdig skiftet (badetøy under). Badstuene luftes og desinfiseres mellom hver booking.

Det koster kr 2000 å leie Havørnen i 2 timer hvis du er medlem, og kr 2300 hvis du ikke er medlem. 2 timer = inkludert skiftetid. 15 minutter før din booking er over, vil dere bli bedt om å skifte.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

Velkommen til en unik opplevelse. Midt i Oslo...!