Snipa

*Smittevern: Det er plass til 6 personer i Snipa hvis dere IKKE er kohort. Er dere det, er det plass til opptil 9 personer i Snipa.

Vi anbefaler minimalt bruk av garderobe. Kom gjerne ferdig skiftet (badetøy under).

------
Velkommen til den mest unike badstua i byen! Ja kanskje i hele landet. Bygget på Brønnøya av en snekker og en ingeniør, med fokus på gjenbruk. Det er blant annet brukt deler av ei snekke.

Denne badstua har store vinduer med god utsikt. Innvending sitter du på to nivåer. Den har et stort uteområde.

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000 hvis du er medlem og kr 2300 hvis du ikke er medlem. 2 timer = inkludert skiftetid. 15 minutter før din booking er over vil dere bli bedt om å skifte.

Når du leier Snipa vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov.

Det er ferskvannsdusj på brygga på Bademaschinen (ligger rett ved siden av)

Velkommen til en unik opplevelse!

* Snipa har en stamp på uteområdet som ikke er i bruk.

Sted : Langkaia