Brønnøya

Velkommen til den mest unike badstua i byen! Ja kanskje i hele landet. Bygget på Brønnøya av en snekker og en ingeniør, med fokus på gjenbruk. Det er blant annet brukt deler av ei snekke.

Denne badstua har store vinduer med god utsikt. Innvending sitter du på to nivåer. Den har et stort uteområde, som blant annet inkluderer en stamp. I sommer vil denne være fylt med kaldt vann, for de som ikke synes fjorden er kald nok...

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000 hvis du er medlem og kr 2300 hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året, og det holder at den som leier er medlem.

Når du leier Brønnøya vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

NB: Brønnøya tar normalt 10 personer, men kun 5 personer med smitteverntiltak. Vaksinerte personer kommer i tillegg / trenger ikke forholde seg til antall.

Velkommen til en unik opplevelse!