Booking

SØK LEDIG TID FOR
BOOKING AV PRIVAT BADSTUE

Skarven

Skarven er en rålekker design-badstue, tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.

Skarven er et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne. Skarven har et lite skifterom, og det er dusj på brygga.

Skarven har en fantastisk utsikt og store vinduer dekker hele forsiden av badstua. Dessuten har den stupetårn og et lite skifterom.

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000 hvis du er medlem og kr 2300 hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året, og det holder at den som leier er medlem.

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

NB: Skarven tar normalt 16 personer, men kun 8 personer med smitteverntiltak. Vaksinerte personer kommer i tillegg / trenger ikke forholde seg til antall.

Velkommen!