Booking/
butikk

SØK LEDIG TID

Her kan du booke badstuer, kjøpe sesongkort, årskort, gavekort og medlemskap.

PRISER PRIVAT BOOKING (2 timer hele badstua)

Måken opptil 10 personer: 1200,- for medlemmer, 1500,- ikke-medlemmer.

Skarven, Anda og Havørnen opptil 16 personer: 2000,- for medlemmer, 2300 for ikke-medlemmer.

MEDLEMSKAP

Bli medlem og få rabatt på årskort, sesongkort og gavekort.

Medlemsskap koster kr 100,- /år.

Klikk her for å kjøpe medlemskap.

PRISER FOR GAVEKORT:

2 timer stor badstue kr 2 300,- (medlemspris 2 000,-)
2 timer liten badstue kr 1 500,- (medlemspris 1 200,-)
2 ganger dropin kr 300,-
4 ganger dropin kr 600,-

Klikk her for å kjøpe gavekort

Er du medlem? Da kan du kjøpe gavekort med medlemsrabatt her.

PRISER PÅ ÅRSKORT/SESONGKORT

Årskort kr 2 800,- (medlemspris kr 2 500,-)
Sesongkort kr 1 300,- (medlemspris kr 1 000,-)

Klikk her for å kjøpe årskort eller sesongkort

Er du medlem? Kjøp årskort eller sesongkort til medlemspris her.

Skarven

Skarven er tegnet av de dansk-norske arkitektene Zeuthen+Stjern. Åpnet av byens biskop og ordfører. Skarven var kandidat til Oslo bys arkitekturpris 2019.​

Skarven har normalt plass til 16 personer.
Vi følger smitteverntiltak. Hvis du tar badstue med dine nærmeste venner eller familie (kohort), er det plass til 10 personer i Skarven. Hvis du ikke tar badstue med dine nærmeste, er det kun plass til 8 personer i Skarven. Dette for å sikre anbefalt avstand på 1 meter.

Ønsker du å leie 2 badstuer? Ta kontakt for en god pris.

Les deg opp på våre smittevernregler her. Den har en fantastisk utsikt. Og stupetårn. Det er i tillegg sitteplasser på utsiden, og skifterom.

Du leier flåten for 2 timer. Det koster kr 2000,- hvis du er medlem og kr 2300,- hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster 100,- i året (det holder at den som leier er medlem). Medlemskap kjøper du her på hjemmesiden. Du kan gjerne bestille tid i badstua før du kjøper medlemskap.

Når du leier Skarven vil det alltid være en badstumester i nærheten for å bistå ved behov. For ledige tider og bestille, trykk på knappen under.

Dette skal være et godt sted å være, både ute og inne, og et sted du er tett i kontakt med elementene – gjerne når elementene viser seg fra sin friskeste side. Sjøhester, havfruer og havmenn er hjertelig velkomne.

Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

Velkommen!