Booking

SØK LEDIG TID FOR
BOOKING AV PRIVAT BADSTUE

Måken

Kjære gode gamle Måken. Det var denne som startet badstubonanzaen i Oslo. Bygget av noen badstuentusiaster med drivved fra Bjørvika. Har du testet Måken en gang, blir du sikkelig glad i den. De som leier Måken kommer igjen og igjen.

Måken har normalt plass til 10 personer, men med smitteverntiltak 5 personer. Er dere kohort eller vaksinerte kan dere være opptil 10 personer.

Den koster kr 1200 for 2 timer for medlemmer og kr 1500 for 2 timer hvis du ikke er medlem. Et medlemskap koster kr 100 i året, og det kjøpes her på hjemmesiden samtidig som du bestiller. Det holder at den som leier er medlem.

Når du leier Måken vil det alltid være en badstumester i nærheten som kan bistå ved behov. Måken har skifterom og skap for oppbevaring av klær etc. og det er dusj på brygga. Vi har SUP-brett som din gruppe fritt kan benytte.

Velkommen til en heit & original opplevelse!