Nyttig info før ditt besøk:

DROPIN blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Du møter hyggelige folk og det er GOD stemning. 

Pris? Dropin koster kr 100 for medlemmer og kr 150 for ikke-medlemmer. Medlemskap koster kr 100 i året. Barn under 14 år betaler halv pris kr 75,- Inngangen din er gyldig i 1,5 time.

Nyhet: 

8 – 22. oktober har vi morgendropin på Tjuvholmen, ved Astrup Fearnley Museet (se kart nederst på siden). Fra kl. 07-11 HVER dag. Det er tilgang på kald ferskvannsdusj. 

Kommer du ofte på dropin? Da bør du kjøpe månedskort til kr 400 (utsolgt) eller årskort til 2500 (Utsolgt).  Månedskort kan kjøpes her.

Reservere plass? Vi anbefaler at du kjøper plass på dropin på forhånd, da er du sikret plass. Du reserverer plass her på hjemmesiden. Det er også mulig å  kjøpe billett på stedet, men dropin er ofte fullbooket. Har du måndes- eller årskort må du også reservere plass. 

Vi har dropin HVER dag kl. 07-19 (noen dager til kl. 22), så hvis et tidspunkt ikke vises i kalenderen er det  fullbooket. Antall plasser i parentes i kalenderen viser hvor mange plasser som er ledige. 

Åpningstid dropin? 

Sukkerbiten: kl. 07.00 – 19.00 alle dager.

Bademaschinen: kl. 07.00-19.00 (noen dager har vi åpent til 22.00)

Kroloftet: Fredag 16.00-19.00. Lørdag 13.00-14.30. Søndag 13.00-14.30. 

Tjuvholmen: kl. 07.00-11.00, alle dager, 8-21. oktober.

Hvor ligger badstuene?
Se kart nederst på siden. Badstulandsbyen; Måken, Skarven, Anda, Havørnen og Snipa, ligger på Sukkerbiten. Bademaschinen ligger på Langkaia. Begge lokasjoner ca. 10 minutter fra Oslo S,  rett ved Operaen. Svarttrosten ligger ligger på Kroloftet i Svartdalen.

Hva må man ha med?  To håndklær og badetøy. To håndklær = et til å sitte på i badstua, og et til bading. Gjerne sandaler og gjerne drikkeflaske. Vi har vann. 

Er det tilgang på dusj?
Vi har ferskvannsdusj med kaldt vann. 

Er det garderobe?
Ja, vi har garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l 

Kan jeg endre tid? Får jeg pengene tilbake hvis jeg ikke kan komme? Du kan dessverre ikke endre din reservasjon når du har kjøpt dropinbillett. Billetten er heller ikke refunderbar.

Har du måneds- eller årskort kan du selv kansellere tid / endre tid. Du finner informasjon om hvordan dette gjøres e-posten som bekrefter reservasjonen. 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?
Det er svært sjelden vi avlyser dropin. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

Saunarituale? (Aufguss)

Det har vi! Hver onsdag og fredag kl. 18 på Bademaschinen. Hvordan bli med? Bestill plass på dropin de dagene kl. 17.30-19.00. Har du ikke testet dette før bør du glede deg! 

Aldersgrense? 
Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. Vi har redningsvester til utlån (spør badstumester hvis du trenger det). All bading og badstue er på egent ansvar. Barn under 14 år betaler halv pris på dropin, kr. 75. 

Kan man drikke alkohol i badstua?
Det er ikke tillatt med alkohol på dropin. Det er tillatt i moderate mengder når du har privat booking. Vi anbefaler ikke alkohol kombinert med (is)bading og badstue. NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. 

Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #oslobadstuforening @oslobadstuforening ?
Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;)

Velkommen!