DROPIN blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Du møter hyggelige folk og det er GOD stemning. 

Nyttig info før ditt besøk:

Pris? Dropin koster kr 100 for medlemmer og kr 150 for ikke-medlemmer. Medlemskap koster kr 100 i året. Inngangen din er gyldig i 1,5 time.

Kommer du ofte på dropin? Da bør du kjøpe sesongkort til kr 1000 (4 mnd) eller årskort til 2500 (1 år).  Hvis du ikke er medlem koster begge deler 300 kr mer.  

Reservere plass? NB dette er nytt: Du kjøper billett / booker deg inn på dropin på her på hjemmesiden og du velger samtidig lokasjon; Sukkerbiten, Langkaia (Bademaschinen) etc.  Har du sesong- eller årskort må du også reservere plass. 

Vi har for tiden ca. halv kapasitet på grunn av smitteverntiltak, så populære tidspunkt kan bli fullbooket.  Vi har dropin HVER dag kl. 07-19, så hvis et tidspunkt ikke vises på kalenderen er det  fullbooket. 

Åpningstid? Kl. 07.00 – 19.00 alle dager. 

Hvor ligger badstuene?
Badstulandsbyen; Måken, Skarven, Anda, Havørnen og Snipa, ligger på Sukkerbiten. Bademaschinen ligger på Langkaia. Begge lokasjoner 10 minutter fra Oslo S,  rett ved Operaen. 

Hva må man ha med?  To håndklær og badetøy. To håndklær = et til å sitte på i badstua, og et til bading. Gjerne sandaler (noen foretrekker ullsokker, hvis det er kaldt) og gjerne drikkeflaske. Hengelås hvis du vil låse inn verdisaker.

Er det tilgang på dusj?
Vi har ferskvannsdusj på brygga (Sukkerbiten).

Er det garderobe?
Ja, vi har garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l Vi har låsbare skap- ta med egen hengelås hvis du vil låse. 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?
Det er svært sjelden vi avlyser dropin, og hvis vi gjør det legger vi ut info på facebook. Men igjen; dette skjer nesten aldri. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

Aldersgrense? 
Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. All bading og badstue er på egent ansvar. 

Kan man drikke alkohol i badstua?
Det er ikke tillatt med alkohol på dropin. Det er tillatt i moderate mengder inne i selve badstua når du har privat booking. NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. 

Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #oslobadstuforening @oslobadstuforening ?
Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;) Velkommen!