OM OSS

Oslo Badstueforening er en frivillig forening som driver badstuer i Oslo, på: Sukkerbiten, Langkaia og på Kroloftet (Svartdalen). 

Vår visjon er badstue til folket!

Ved spørsmål, ta kontakt med:

post@oslobadstuforening.no

Generalsekretær:

Ragna Marie Fjeld, ragna@oslobadstuforening.no

Vår historie.

Oslo Badstueforening ble dannet i 2016 av anarkister og diplomater fra Utenriksdepartementets isbadeklubb. Det hele startet med badstuflåten Måken, som ble bygget på verket av drivved funnet i Bjørvika. Siden den gang har populariteten til badstuer og isbad økt betraktelig.

Vår visjon. Vår visjon er en badstue for folket, og vi ønsker at hele Oslo skal ha lett tilgang til badstue.

Driftsmodell.

Foreningen drives non-profit, og eventuelt overskudd går tilbake til å utvikle tilbudet videre. Alle kan bli medlem av foreningen. Det koster 200 kr i året. Som medlem har du stemmerett på generalforsamlingen og får benytte foreningens fasiliteter til en medlemspris.

Foreningen har i dag 37 ansatte. Alle våre badstumestre har livredningskurs. Våre badstumestre er representert i styret med 2 ansatte. Det er viktig for oss at de ansatte har gode vilkår.

Oslo Badstueforening er medlem av Frivillighet Norge, Bad, Park og Idrett og Virke. Vi er registrert i Frivillighetsregisteret og på Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Alle kan bli medlem! Et medlemskap koster kr 300 i året. 

Vil du bidra i foreningen? Meld deg på vårt nyhetsbrev, der vi informerer om frivillig arbeid (dugnad) og alt annet spennende som skjer

Vi sees i varmen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev her for badstunytt 🙂

Last ned vår årsrapport 2021.

Protokoll fra årsmøtet 31. 1. 2022.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her for badstunytt 🙂

[mc4wp_form id=»1697″]

0
Handlekurven din
×