Enkeltbillett

SØK LEDIG TID

Planyo online booking system

Fellesbadstu blir bare mer og mer populært. Det forstår vi godt! Du møter hyggelige folk og det er GOD stemning. Du deler badstue med andre. 

Fellesbadstu bør forhåndbestilles, men det er også mulig å kjøpe på stedet. Da er du ikke garantert plass.

Pris? kr 100 for medlemmer og kr 175 for ikke-medlemmer. Medlemskap koster kr 200 i året. Barn under 14 år betaler kr 75,- Inngangen din er gyldig i 1,5 time. 

Kommer du ofte? Da bør du kjøpe månedskort til kr 400.  Månedskort kan kjøpes her. Du kan du også sette deg på venteliste.

Vi har fellesbadstu HVER dag kl. 07-19 (noen dager til kl. 22), så hvis et tidspunkt ikke vises i kalenderen er det  fullbooket. Antall plasser i parentes i kalenderen viser hvor mange plasser som er ledige. 

Nyhet: Vi  slipper ofte flere billetter 24 timer før. Så fant du ikke tidspunktet du ønsket deg, er det lurt å sjekke igjen. 

Åpningstid? 

Sukkerbiten: kl. 07.00 – 19.00 (noen dager til 20.30)

Bademaschinen: kl. 07.00-19.00, noen dager har vi åpent til 22.00.

Kroloftet: Onsdag, torsdag og fredag (afterwork) 16.00-19.00. Fredag, lørdag og søndag fra 8.30-13.00.  Noen dager setter vi opp ekstra dropin på Kroloftet. Kalenderen er alltid oppdatert. 

Hvor ligger badstuene?
Se kart nederst på siden. Badstulandsbyen; Måken, Skarven, Anda, Bispen og Havørnen ligger på  Sukkerbiten. Bademaschinen (1 og 2) og Snipa ligger på Langkaia. Alle lokasjoner ca. 10 minutter fra Oslo S,  rett ved Operaen. Svarttrosten ligger ligger på Kroloftet i Svartdalen 

Hva må man ha med?  To håndklær og badetøy. To håndklær = ett til å sitte på i badstua, og ett til bading. Gjerne drikkeflaske. Vi har vann.

Er det tilgang på dusj?
Vi har ferskvannsdusj med kaldt vann. 

Er det garderobe?
Ja, vi har enkle garderobe, for skifting og oppbevaring av klær, vesker o.l 

Kan jeg endre tid? Får jeg pengene tilbake hvis jeg ikke kan komme? Enkeltbilletter (dropin) refunderes  ikke. Du kan endre tiden inntil 72 timer før via lenken i bekreftelsen. 

Har du måneds- eller årskort kan du selv kansellere og endre tid. Du finner informasjon om hvordan dette gjøres e-posten som bekrefter reservasjonen. 

Blir dropin noen ganger avlyst? Helligdager?
Det er svært sjelden vi avlyser. Vi holder åpnet på helligdager o.l. 

Saunarituale? (Aufguss)

Det har vi! Hver onsdag og fredag kl. 18 på Bademaschinen. Hvordan bli med? Bestill plass på dropin de dagene kl. 17.30-19.00. Har du ikke testet dette før bør du glede deg! 

Aldersgrense? 
Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksenperson. Barn som er med må kunne svømme. Vi har redningsvester til utlån (spør badstumester hvis du trenger det). All bading og badstue er på egent ansvar. Barn under 14 år betaler halv pris kr. 75. 

Kan man drikke alkohol i badstua?
Det er ikke tillatt med alkohol på fellesbadstu (bortsett fra på Kroloftet, der kan du kjøpe alkohol i baren Kruttverket, som ligger vis-a-vis badstua ). Det er tillatt i moderate mengder når du har privat booking.  NB: All bading og bruk av badstue er på egent ansvar. 

Må jeg poste et bilde på Instagram og bruke #oslobadstuforening @oslobadstuforening ?
Nei det er frivillig. Men vi og dine venner blir veldig glade. I tillegg kan vi love deg mange likes ;)

Du kan kjøpe medlemskap for 2022 her. Det koster KUN 200. 

Velkommen!