BLI
MEDLEM

Alle kan bruke våre badstuer, men det lønner seg å være medlem. Et medlemskap i foreningen koster kr 100,- i året. Dette er dine medlemsfordeler:

1. Billigere dropin

2. Billigere leie av badstuene

3. Karma i badstuhimmelen

Dessuten har du stemmerett på årsmøtet og kan være med å påvirke hvordan badstutilbudet skal være videre.

Priser medlem / ikke medlem

DROPIN: 100 kr for medlemmer og 150 kr for ikke medlemmer.

Kommer du ofte på dropin? Da anbefaler vi sesong- eller årskort. Sesongkort koster 1000 for medlemmer. Da kan du komme så ofte du vil i 4 måneder. Årskort koster 2500 for medlemmer. Begge deler koster 300 kr mer hvis du ikke er medlem.

Som medlem får du kr 300 i rabatt på leie av privat badstue. Summen trekkes fra når du bestiller. Du kan kjøpe medlemskap samtidig som du bestiller badstue.

Hvordan bli medlem? Meld deg inn på siden her «Kjøp medlemskap» eller når du booker badstue / dropin.

Velkommen i den varme foreningen!