BLI
MEDLEM

Alle kan bruke våre badstuer, men det lønner seg å være medlem. Et medlemskap i badstuforeningen koster kr 200,- i året. Dette er dine medlemsfordeler:

1. Billigere dropin, og billigere års- og månedskort

2. Billigere privat leie av badstuene

3. Karma i badstuhimmelen

Dessuten har du stemmerett på årsmøtet og kan være med å påvirke hvordan badstutilbudet skal være videre.

Medlemskapet er gyldig i ett kalenderår.

Priser medlem / ikke medlem

DROPIN: 100 kr for medlemmer og 150 kr for ikke medlemmer.

Kommer du ofte på dropin? Da anbefaler vi måneds- eller årskort. Månedskort koster 400 for medlemmer. Da kan du komme så ofte du vil i én måned. Ingen bindingstid. Årskort koster 2500 for medlemmer. Er du ikke medlem koster månedskort 500 og årskort 2800.

Som medlem får du kr 300 i rabatt på leie av privat badstue. Summen trekkes fra når du bestiller. Du må kjøpe medlemskap før du bestiller badstue.

Hvordan bli medlem? Meld deg inn på siden her «Kjøp medlemskap.» Du betaler da på Vipps.  Hvis du ikke har Vipps kan du kjøpe medlemskap som gavekort og betale med kort (også et gavetips!)

Velkommen i varmen!