Vilkår og betingelser

1. FIRMA

www.oslobadstuforening.no er levert av Oslo Badstuforening. Oslo Badstuforening er en medlemsforening registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 918303391.
Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2. PRISER

Oslo Badstuforening har momsfritak. Prisene som vises er totalpriser, det medfører ikke skatter og avgifter.

3. BETALING

Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av Stripe og Vipps.

3.1 BETALING MED KORT
Visa, MasterCard og Maestro er aksepterte betalingsformer. Kredittkort belastes i det kjøpet gjennomføres. 

3.2 VIPPS
Betaling med VIPPS gjøres med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 

3.3. FAKTURA & DELBETALING
Delbetaling er ikke mulig. Ved ønske om faktura, kontakt oss på post@oslobadstuforening.no

4. AVBESTILLING

Leie av privat badstue: Ved avbestilling opptil 72 timer før din reserverte badstutid kan 50% av summen tilbakebetales, eller du kan få 100% av betalt beløp som tilgodelapp. Angreretten kan ikke påberopes i forbindelse med inngåtte avtaler om leie av tid i våre badstuer jf. angrerettsloven av 2014 § 22 bokstav m.  Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner, eller annet, refunderer vi  100 % av beløpet eller 100% tilgodelapp. 
Enkeltbilletter (fellesbadstu og ritualer) refunderes  ikke. Du kan endre tiden inntil 48 timer før via lenken i bekreftelsen.

5. TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling. 

6. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

Som medlem i Oslo Badstuforening og/eller bruker av dette nettstedet, gir du foreningen tilgang på informasjon om deg selv. 

Oslo Badstuforening er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Oslo Badstuforening og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger.

Når du handler på www.oslobadstuforening.no eller melder deg inn i foreningen, ber vi om følgende opplysninger: navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til foreningen, og til statistikk. 

Oslo Badstuforening deler ikke dine personopplysninger med tredjepart. 

7. KONTAKT & SUPPORT  

Kontakt oss på: post@oslobadstuforening.no 

Postadresse: Schweigaards gate 34C, 4 etg, 0194 Oslo. 

Badstuene er plassert på Sukkerbiten, på Langkaia og på Kroloftet i Svartdalen.

8. COOKIES

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse, og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler, som kan deles inn på forskjellige måter.

Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil den sesjonsbaserte dataen slettes automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Oslo Badstuforening setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser. 

9. KLAGER 

Klager kan adresseres til post@oslobadstuforening.no.

10. MEDLEMSKAP

Medlemskapet kjøpt med tjenesten Periode er gyldig i ett kalenderår og fornyes automatisk til du stopper det. Medlemskap kjøpt som gavekort blir ikke fornyet.  Medlemskap er personlig og gjelder for den personen medlemskapet er registrert på. Medlemskap gir rabattert pris på bruk av badstuene, inkludert på leie av privat badstue. Medlemskap gir rett til tale- og stemmerett på foreningens årsmøte, og rett til å påta seg verv i foreningen. Medlemskap kanselleres ved å gi beskjed til Oslo Badstuforening på post@oslobadstuforening.no. Ved kansellering frafaller rettigheter knyttet til medlemskapet. Kansellering medfører ikke refusjon. 

11. ABONNEMENT 

MÅNEDSKORT

Månedskort er gyldig i 31 dager fra den dagen du kjøper det.Månedskortet er personlig og gjelder kun for personen kortet er registrert på. Det er ingen bindingstid på avtalen, men den løper til du sier den opp i Vipps eller ved å gi beskjed til Oslo Badstuforening på post@oslobadstuforening.no. Månedskortet betales i Vipps eller med kort, og kjøpes med tjenesten Periode. Månedskort kan ikke kanselleres eller refunderes.

12. GAVEKORT

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanselleres og refunderes ikke. Gavekort på medlemskap er gyldig ett kalenderår.