VILKÅR OG BETINGELSER

 1. FIRMA
  www.oslobadstuforening.no er levert av Oslo Badstuforening. Oslo Badstuforening er en medlemsforening registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer
  918303391. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

 2. PRISER
  Oslo Badstuforening har momsfritak. Prisene som vises er totalpriser, det medfører ikke skatter og avgifter.

 3. BETALING

  Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av Bambora og Vipps.

3.1 BETALING MED KORT
Visa, MasterCard og Maestro er aksepterte betalingsformer. Kredittkort belastes i det kjøpet gjennomføres. 

3.2 VIPPS
Betaling med VIPPS gjøres med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 

3.3. FAKTURA & DELBETALING
Delbetaling er ikke mulig. Ved ønske om faktura, kontakt oss på post@oslobadstuforening.no

 1. AVBESTILLING
  Leie av privat badstue: ved avbestilling opptil 72 timer før din reserverte badstutid kan 50% av summen tilbakebetales, eller du kan få 100% av betalt beløp som tilgodelapp. Angreretten kan ikke påberopes i forbindelse med inngåtte avtaler om leie av tid i våre badstuer jf. angrerettsloven av 201
  4 § 22 bokstav m.  Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner, eller annet, refunderer vi  100 % av beløpet eller 100% tilgodelapp. 
  Enkeltbilletter (dropin) refunderes  ikke. Du kan endre tiden inntil 72 timer før via lenken i bekreftelsen. 

 1. TILBAKEBETALING
  Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling. 

 1. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER
  Som medlem i Oslo Badstuforening og/eller bruker av dette nettstedet, gir du foreningen tilgang på informasjon om deg selv. 

Oslo Badstuforening er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Oslo Badstuforening og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger. 

Når du handler på oslobadstuforening.no eller melder deg inn i foreningen, ber vi om følgende opplysninger: navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til foreningen, og til statistikk. 

Oslo badstuforening deler ikke dine personopplysninger med tredjepart. 

 1. KONTAKT & SUPPORT  

Kontakt oss på: post@oslobadstuforening.no 

Postadresse: Schweigaards gate 34C, 4 etg, 0194 Oslo. Badstuene er plassert på Sukkerbiten, på Langkaia og på Kroloftet i Svartdalen.

8. COOKIES

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse, og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler, som kan deles inn på forskjellige måter.

Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil den sesjonsbaserte dataen slettes automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Oslo Badstuforening setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser. 

9. KLAGER 

Klager kan adresseres til post@oslobadstuforening.no

10. MEDLEMSKAP

Medlemskap gjelder for inneværende år og går ut ved årsskifte. Medlemskap er personlig og gjelder for den personen medlemskapet er registrert på. Medlemskap gir rabattert pris på bruk av badstuene, inkludert på leie av privat badstue. Medlemskap gir rett til tale- og stemmerett på foreningens årsmøte, og rett til å påta seg verv i foreningen. Medlemskap kanselleres ved å gi beskjed til Oslo Badstuforening på post@oslobadstuforening.no. Ved kansellering frafaller rettigheter knyttet til medlemskapet. Kansellering medfører ikke refusjon. 

11. ABONNEMENT 

11.1  ÅRSKORT
Årskort varer et år fra kjøpsdato. Årskortet er personlig og gjelder for personen kortet er registrert på.  Årskort gir fri bruk av badstuene i åpningstid og så fremt det er kapasitet, i perioden kortet er gyldig. Bevis på årskort skal kunne fremvises når badstuer taes i bruk. Årskort kan kanselleres ved å gi beskjed til Oslo Badstuforening på post@oslobadstuforening.no. Ved kansellering frafaller rettigheter knyttet til årskortet. Refusjon vil vurderes avhengig av tidspunkt for kansellering. 

11. 2 MÅNEDSKORT

Månedskort er gyldig én måned fra den dagen du kjøper det. Månedskortet er personlig og gjelder kun for personen kortet er registrert på. Det er ingen bindingstid på avtalen, men den løper til du sier den opp i Vipps. Månedskortet betales i Vipps, og kjøpes med tjenesten Periode. Månedskort kan ikke kanselleres eller refunderes.

12. GAVEKORT

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanseleres og refunderes ikke.