Om Oslo Badstuforening

Om oss

Oslo Badstuforening er en frivillig forening som driver badstuer i Oslo;  på Sukkerbiten, på Langkaia og på Kroloftet i Svartdalen, Etterstad.

Ved spørsmål, ta kontakt:

post@oslobadstuforening.no

Generalsekretær: Ragna Marie Fjeld

ragna@oslobadstuforening.no / 95703734

Historie

Oslo Badstuforening ble dannet i 2016, av anarkister som gikk sammen med diplomater fra Utenriksdepartementets isbadeklubb. Det hele startet med badstuflåten Måken, som ble bygget av drivved funnet i Bjørvika. Siden den gang har populariteten til badstuer og isbad økt betraktelig.

Vår visjon.

Visjon

Badstue til folket! Vi ønsker at hele Oslo skal ha tilgang til badstue.

Driftsmodell

Foreningen drives ikke-kommersiellt (non-profit) , og eventuelt overskudd går tilbake til å utvikle tilbudet videre. Alle kan bli medlem av foreningen. Det koster 300 kr i året. Som medlem har du stemmerett på årsmøtet, og får benytte foreningens fasiliteter til medlemspris. Dessuten blir du en del av et felleskap og kan være med på dugnader og arrangementer.

Foreningen har i dag 40 ansatte tilsvarende 23 årsverk. Alle våre badstumestre har livredningskurs. Våre badstumestre er representert i styret med 2 ansatte. Det er viktig for oss at de ansatte har gode vilkår. 

Oslo Badstuforening er medlem av Frivillighet Norge, Bad, Park og Idrett og Virke. Vi er registrert i Frivillighetsregisteret og med på Grasrotandelen til Norsk Tipping.

Ansatte og styret

Ansatte

Styret

Vil du bidra i foreningen? Meld deg på vårt nyhetsbrev, der vi informerer om frivillig arbeid (dugnad) og alt annet spennende som skjer.

Vi sees i varmen!

Last ned resultatet av stemmegivningen årsmøtet 2023

Last ned resultat av stemmegiving årsmøte 2023

Last ned vår årsrapport for 2022 (PDF)

Last ned vår årsrapport 2021 (PDF)

Protokoll fra årsmøtet 31. 1. 2022 (PDF)