Badstukonsert Sukkerbiten: Lau Nau livesett med Alexander Rishaug

02.12.2022 kl 21:00 → 02.12.2022 kl 22:00

Kjøp billetter med riktig tid og dato her: https://oslobadstuforening.no/ritualer/

I tillegg til badstuen og musikken vil det bli servert forfriskninger på arrangementet. Ta med badetøy og to håndklær til fredags evenementet.

Om artistene:

LAU NAU (aka Laura Naukkarinen)
Lau Nau er et av de mer interessante navnene i den finske samtidsmusikkscenen. Hon er en komponist, musikkprodusent og utøver, og musikken sin er gjennomsyret med filmatiske visjoner og idiosynkratiske, finslipte lydverden.
Lau Nau arbeider med både akustiske og elektroniske instrumenter, fra tradisjonelle instrumenter og sangstemme til analoge synthesizere og feltopptak. Mens sangene hennes er lysende, melankolske stykker av eksperimentell kammerfolkemusikk, er partiturene hennes for filmer og lydinstallasjoner eksperimentelle studier av lyd.
ALEXANDER RISHAUG
Alexander Rishaug er en lydkunstner og komponist som jobber i feltet mellom kunst og eksperimentell musikk. Rishaug lager stedsspesifikke lydprosjekter som undersøker tid, minne, plass / sted og akustikk gjennom bruk av utvidede opptaksteknikker og avansert høyttalerteknologi, analoge synthesizere, datamaskiner og generative lydmanipulasjoner. Rishaugs musikk bærer alltid med seg en dypt menneskelig varme som gjør den til en behagelig lytteopplevelse.
Om ÄÄNI SAUNA:
Er en konsertserie født ut av samarbeid mellom Blank Blank og Oslo Badstuforening. Serien utforsker alternativ og særegen kunst og musikk fra Finland, med mål om å skape unike opplevelser i et annerledes miljø og skjønn forening med varmen og kulturen badstua bærer.
Arrangementene foregår på og rundt badstuene til Oslo Badstuforening (Sukkerbiten).
Ääni Sauna er støttet av Finsk-norsk kulturinstitutt (FINNO).
// ÄÄNI SAUNA er en inkluderende kunst- og konsertserie. I tilfelle du merker et problem, si fra til personalet og vi gjør det beste vi kan for å hjelpe deg. Lokalene er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere. /
Handlekurven din