Velkommen til Sankthansfest i Bjørvika! Torsdag 23. juni. 

Gratis og åpent for alle! Dette er fjerde året vi hyller sommeren og den lengste kvelden i året! 

PROGRAM starter kl. 16.00:

Family Reggae Disco. Torget på Sukkerbiten kl. 16.00. Danseverksted og sirkusaktiviteter til varme toner for store og små. 

Flett din egen blomsterkrans. Stasjonsallmenningen, Oslobukta. kl. 16-18

Maistang og folkedans. Torget Sukkerbiten kl. 16.00. Vi heiser og pynter maistanga med blomster fra Oslofloraen.  kl. 17.30 blir det folkedans og fele. Dans med! NB: du kan være med å sanke blomster til stanga dagen før- Se Facebook-arrangement. Dette gjør vi sammen med BUKETT! 

Fortellinger om Sankthans. Torget Sukkerbiten kl. 18.00 Lisa Lie forteller gamle og nye sagn og anekdoter om årets korteste natt. 

BÅL!!!! Torget på Sukkerbiten kl. 18.10. Bålet er flytende og er formet som…. (vent og se!)

Tusmørke med Bydyra. Torget Sukkerbiten kl. 18.20 Progrock for barn. Bydyra har masker og er superkule! 

Konsert med Operaorkesteret. kl. 19.00 på plassen foran operaen (mot Deichmanske). NB. billett på kjøpes på nettsiden til operaen.

Utstillingsåpning Fotografihuset på Sukkerbiten.  kl. 19.00 Torget Sukkerbiten. Den sørafrikanske verdensstjernen Zanele Muholi med monumentale selvportretter. 

Terje Vigen alle 43 vers (!) Åretakbrygga (ved robåtene) kl. 19.00. Dette er tradisjon! Marius Løkse går inn i rollen som Terje Vigen av Ibsen og tar oss med over til Danmark for å hente korn. 
 
Gratis dropin badstu. Badstubrygga på Sukkerbiten. Fra kl. 19.00- 21.00. Gratis dropin-badstu, husk håndkle og badetøy. 
 
Lindstrøm DJ-set. Torget på Sukkerbiten kl. 20.00. Ta på deg danseskoa og kom! Dette vil du ikke gå glipp av!
 
Festen fortsetter på Sukkerbiten med DJ Anka Liv-Hilde og Benny. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Gjort mulig med støtte fra Bydel Gamle Oslo. Takk til Hav Eiendom for lån av torget på Sukkerbiten. Det vil være mulig å kjøpe mat og drikke og is fra Food-trucks på Sukkerbiten.
 
Velkommen! 
 
Samarbeidspartnere: BlankBlank Studio, BUKETT! Herbanisten, Sukkerbiten Servering, Oslobukta, Vedal, OSU, Akerselva Trebåtforening, DNT Oslo og Omegn, Spireverket, Fotografihuset og Åretak.