Illustrasjon badsturituale

RITUALER

Vi har ritualer hver uke. Det bør du oppleve!

Hva er et badsturituale? En ledet badstuøkt, hvor du bruker alle sansene. Det er ofte bruk av urter, duft og damp fra ovnen. Kroppen utsettes vekselvis for varme og avkjøling. Noen ritualer har elementer av meditasjon og noen med pisking med bjørkeris.

Når er det rituale? Vi har faste ritualer på forskjellige lokasjoner, ledet av våre egne badstumestere. Våre faste ritualer på Bademaschinen er hver onsdag og fredag kl. 17.30-19.00. Og ved hver ny- og fullmåne på Kroloftet.
Noen ganger inviterer vi eksterne instruktører, det blir annonsert i forkant.

Pris?  200 kr for medlemmer, og 300 kr for ikke-medlemmer.
Du kan ikke bruke års- eller månedskort på ritualer.

Hva trenger du å ta med? Badetøy, to håndklær og drikkeflaske. Og åpent sinn og godt humør.

Hvordan bestille plass? Du finner ledige plasser ved å søke på dato i kalender over, og reservere plass.

Våre instruktører

Edwin Cabascagno // Ritualer på Bademaschinen

Edwin holder ritualer i Bademaschinen på Langkaia hver onsdag og fredag fra kl. 17.30-19.00.

Ritualet er et veiledet møte mellom kroppen, varmen og dampen av ekte urteplanter. Kroppen svetter seg gjennom ulike urter og aroma. Med økende varme og kroppstemperatur i kombinasjon med temperaturendringer og kaldt vann vil det kunne gi deg en rensende følelse og bidra til bedre blodsirkulasjon.

Marie Kaada Hovden // Måneritualer på Kroloftet

Marie holder ritualer ved hver full- og nymåne i badstua Svarttrosten, på Kroloftet. Tidspunkt samsvarer med månekalenderen, og du booker din plass her på nettsiden.

Måneritualet er en introvert og ledet badstuøkt der Marie veileder ulike meditasjons- og avspenningsmetoder, bruker damp og urter etter sesong og synger for å lokke inn de gode badstue-åndene 😉

Marie leder også meditasjon og avspenningsritualer på Sukkerbiten. Per nå er det fast hver tirsdag ettermiddag/ kveld. Dette er en veiledet økt i badstua uten sosial prat. Vi vekker alle sansene, lander i kropp og pust, og får et avbrekk fra hverdagen. Her brukes også damp og urter etter sesong.

Handlekurven din