RITUALER

Illustrasjon badsturituale

Vi har ritualer hver uke. Det bør du oppleve!

Hva er et badsturituale? En ledet badstuøkt, hvor du bruker alle sansene. Det er ofte bruk av urter, duft og damp fra ovnen. Kroppen utsettes vekselvis for varme og avkjøling. Noen ritualer har elementer av meditasjon og noen med pisking med bjørkeris.

Når er det rituale? Vi har faste ritualer på forskjellige lokasjoner, ledet av våre egne badstumestere. Våre faste ritualer på Bademaschinen er hver onsdag og fredag kl. 17.30-19.00. Og ved hver ny- og fullmåne på Kroloftet.
Noen ganger inviterer vi eksterne instruktører, det blir annonsert i forkant.

Pris?  200 kr for medlemmer, og 300 kr for ikke-medlemmer.
Du kan ikke bruke års- eller månedskort på ritualer.

Hva trenger du å ta med? Badetøy, to håndklær og drikkeflaske. Og åpent sinn og godt humør.

Hvordan bestille plass? Du finner ledige plasser ved å søke på dato i kalender over, og reservere plass.

Våre instruktører

Edwin Cabascagno

Edwin holder ritualer i Bademaschinen på Langkaia hver onsdag og fredag fra kl. 17.30-19.00.

Ritualet er et veiledet møte mellom kroppen, varmen og dampen av ekte urteplanter. Kroppen svetter seg gjennom ulike urter og aroma. Med økende varme og kroppstemperatur i kombinasjon med temperaturendringer og kaldt vann vil det kunne gi deg en rensende følelse og bidra til bedre blodsirkulasjon.

Marie Kaada Hovden

Marie holder ritualer hver full- og nymåne i badstua Svarttrosten på Kroloftet. Tidspunkt varierer, og blir annonsert på forhånd.

Ritualet  er en veiledet badstuøkt og består av ulike meditasjons- og avspenningsmetoder.  Kroppen blir varm og svetter.  Og det brukes damp og aroma. Målet er å komme litt forbi hverdagens rutiner, bli mer bevisst hva som foregår i oss mentalt og hvordan kroppen oppleves her og nå.