RITUALE

Vi har ritualer hver uke. Det bør du oppleve!

Hva er et badsturituale? En ledet stille badstuøkt, hvor du bruker alle sansene. Det er ofte bruk av urter, duft og damp fra ovnen. Kroppen utsettes vekselvis for varme og avkjøling. Noen ritualer har elementer av meditasjon og stretching, og i noen inngår pisking med bjørkeris.

Når er det rituale?

Bademaschinen:  badsturituale onsdag og fredag kl. 17.30-19.00 med Edwin

Langkaia: streching mandag kl. 17.30-19.00 med Edwin

Sukkerbiten: meditasjon og avspenning mandag kl 12.30 og onsdag kl 17.00 med Marie

Kroloftet: Månerituale hver ny- og fullmåne med Marie

Noen ganger inviterer vi eksterne instruktører, det blir annonsert i forkant.   

Pris?  200 kr for medlemmer, og 300 kr for ikke-medlemmer.
Månedskort er ikke gyldig på ritualer. 

Hva trenger du å ta med? Badetøy, to håndklær og drikkeflaske. På Stretching trenger du i tillegg ett stort håndkle til å tøye på i badstua.

Hvordan bestille plass? Du finner ledige plasser ved å søke på dato i kalender over, og reservere plass.

NB: Disse ritualene er guidede «reiser» der vi ønsker at alle deltagere er med fra start. Vi starter presis, så om du blir forsinket vil du dessverre ikke kunne delta. Ritualene passer ikke for barn.

Du kan selv endre billetten din opptil 72 timer før timen. Etter det kan ikke billetten endres. Det er ingen refundering på ubenyttet billett.

Velkommen til en unik opplevelse!

Mer om instruktører og ritualer:

Edwin Cabascagno // Ritualer på Bademaschinen // Stretching på Rådhuset Langkaia

Ritualet på Bademaschinen er et veiledet møte mellom kroppen, varmen og dampen fra urter. Kroppen svetter seg gjennom ulike urter og aromaer. Med temperaturendringer og kaldt vann gir det en rensende følelse og bidrar til bedre blodsirkulasjon.

Stretching i badstua Rådhuset på Langkaia er for alle som er glade i å tøye. Gjennom rolig tøying og avspenning av muskulatur vil du oppleve en bedre kroppsbevissthet. Gruppen kan bli delt i to for å få bedre utbytte av økten og den ene halvparten nyter da badstubad i perioden den andre halvparten strecher. Det serveres te. Du må tåle badstutemperatur for å delta.

Marie Kaada Hovden // Måneritualer på Kroloftet // meditasjon på Sukkerbiten

Meditasjon og avspenning tilbys på Sukkerbiten hver mandag formiddag og onsdag kveld. Vi vekker alle sansene, lander i kropp og  pust, og får et avbrekk fra hverdagen. Her brukes også damp og urter etter sesong.

Måneritualer holdes ved Svarttrosten på Kroloftet ved full- og nymåne. Tidspunkt samsvarer med månekalenderen. Måneritualet er en introvert og ledet badstuøkt der du veiledes gjennom ulike meditasjons- og avspenningsmetoder, bruker damp og urter etter sesong og synger for å lokke inn de gode badstue-åndene.

0
Handlekurven din
×