Rådhuset

Langkaia (Bjørvika)

Dusj og garderobe

18

Medlem: kr 3200. Ikke-medlem: kr 3500

Denne badstua er en juvel!

Rådhuset er plassert på Langkaia i Bjørvika, sammen med badstulandsbyen der. Du har god sikt over til operaen.

Denne badstua er lekker og helt unik!

Det er benker i tre ulike høyder.

Benkene er plassert slik at du har god kontakt med de andre i rommet, samtidig som du får god utsikt over fjorden med vinduer i tre retninger.

Badstua er vedfyrt, og vi har ferskvannsdusj og drikkevann.

Det vil alltid være en badstumester tilgjengelig hvis du har behov for hjelp.

Du disponerer badstua i to timer, inkludert skiftetid. 15 minutter før din booking er over, vil dere bli bedt om å skifte.

Badstua Rådhuset er et samarbeid mellom Oslo Badstuforening og Kystlaget Viken.

Badstua er arkitekttegnet og KOI Fargestudio har stått for fargedesign.

VELKOMMEN!


Om badeferga MF Hovedøya
MF Hovedøya har hatt sin tjeneste i Indre Oslofjord sammenhengene fra 1965 til den ble tatt ut av tjeneste tidlig i 2020. Nå får flere mulighet til å oppleve ferga og Oslos maritime kulturarv, i kombinasjon med varm badstu.

Ferga har tidligere vært brukt til badegjester, og ble bygget for Revierhavna båtforening i 1965. Den gangen som erstatning båtforeningens små motorbåter som ble brukt for å frakte folk fra Vippetangen til Hovedøya. I 1968 ble båten satt inn som en av byens badebåter og ble brukt til å frakte arbeidere fra Akers mek. til et losjiskip som lå ved Hovedøya.

I 1968 kjøpte Oslo kommune MF Hovedøya og tok ferga i bruk som servicebåt for Oslo-øyene. Enkelte somre har kommunen leid ut MF hovedøya til Oslofergene for å betjene ekstraruter i høysesongen.

MF Hovedøya skal nå leve videre som et flytende Oslo-kulturminne, og vil i vinterhalvåret også by på varme badeoppleveleser i den spesialbygde badstua.

Finn ledig tid

0
Handlekurven din
×