Svarttrosten

*Smittevern: Det er plass til 7 personer i Svarttrosten hvis dere IKKE er kohort (nære venner / familie) Er dere det, er det plass til opptil 14 personer. Vi anbefaler minimalt bruk av garderobe, kom gjerne ferdig skiftet (badetøy under).
----------
Velkommen til en av våre nyeste badstuer, Svarttrosten! Den ligger på Kroloftet, i Svartdalen langs Alnaelva.

Den har garderobe, dusj og kaldvannskulp. Badstua har et stort vindu, hvor du kan skue utover elva og urskogen i Svartdalen. Meditativt!

Svarttrosten er arkitekttegnet, og du sitter i 3 nivåer. Stamgjester av Oslo Badstuforening sier dette er en våre beste badstuer.

Selv om badstua ligger sentralt i Oslo, vil du føle deg som i skogen. Du kommer lettest til Svarttrosten ved å ta t-banen til Brynseng, buss 37 til Etterstad Vest eller 34 bussen til Kværnerbyen. Alle transportmåter krever 10 minutter gange.

Du leier badstua privat for to timer, inkludert skiftetid (15 minutter før din booking er over vil dere bli bedt om å skifte). Det koster 2000 kr å leie badstue hvis du er medlem. 2300 hvis du ikke er medlem.

NB: Svarttrosten ligger på området til baren Kruttverket, som har sjenkebevilgning. Det er derfor IKKE lov med medbrakt drikke. Kruttverket (Oslos koseligste bar?) er åpen, og det er mulig å ta med drikke fra den i badstua.

Velkommen til en opplevelse i Oslos urskog!

Sted : Kroloftet